A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

Новорічне свято у Малокопанівському " Центрі культури і дозвілля"

29 грудня у Малокопанівському « Центрі культури і дозвілля» відбулося Новорічне свято. Величезна подяка працівникам ЦКіД , художньому керівнику, хореографу, дитячим творчим колективам за подарований  гарний новорічний настрій усім присутнім на святі. Дітлахи водили хороводи з Дідом Морозом та Снігуркою, танцювали, розказували віршики, грали в ігри. Усі бажаючі робили фото біля створеної казкової фотозони. Нехай гарний настрій супроводжує усіх протягом усього наступного року. З прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами вітаємо усіх мешканців нашого старостинського округу. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди, достатку та оптимізму у Новому – 2022 році.

11:24 31.12.2021

Привітання від старости з Днем Святого Миколая

Шановні дорослі і маленькі жителі Малокопанівського старостинського округу! Дорогі односельці! Вітаємо вас з чудовим і чарівним святом, на яке всі з нетерпінням чекали - Днем Святого Миколая Чудотворця! Бажаємо, щоб Святий Миколай здійснив усі ваші найзаповітніші мрії і бажання, нехай він принесе у кожен дім, у кожну родину міцне здоров'я, мир, злагоду, добро, любов та щастя.

13:16 20.12.2021

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про те, чи несуть батьки відповідальність за невиконання батьківських обов'язків?

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про те, чи несуть батьки відповідальність за невиконання батьківських обов'язків?

16:11 15.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора