A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

До уваги батьків новонароджених дітей!

Дата: 13.04.2021 10:58
Кількість переглядів: 163

До уваги батьків новонароджених дітей!

Кабінетом Міністрів України 25.11.2020 затверджено Порядок надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». «Пакунок малюка» є безповоротною адресною соціальною допомогою сім'ям, у яких народилася дитина.

Заява отримувачем подається місцевому структурному підрозділу з питань соціального захисту населення не пізніше ніж через 30 календарних днів з дня народження дитини.

Для отримання «пакунка малюка» до управління соціального захисту населення у 30-ти денний термін з дня народження дитини подаються:

- заява;

- довідка про те, що «пакунок малюка» в закладі охорони здоров'я не видано;

- копія свідоцтва про народження дитини;

- документ, що підтверджує факт народження дитини поза межами закладу охорони здоров'я, який видає заклад охорони здоров'я (за потребою).

У разі неотримання протягом 30 днів з дня народження дитини одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» з незалежних від отримувача причин виплачується грошова компенсація вартості одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

Грошова компенсація є одноразовою виплатою на кожну новонароджену дитину для придбання дитячих товарів. Виплата грошової компенсації проводиться у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на спеціальний рахунок отримувача, відкритий в акціонерному товаристві комерційний банк «ПриватБанк».

Призначення грошової компенсації здійснюється управлінням соціального захисту населення за місцем проживання або місцем перебування отримувача. Грошова компенсація призначається в разі неотримання протягом 30 днів з дня народження дитини одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” з незалежних від отримувача причин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора