A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

На Херсонщині розпочався міжнародний форум

Дата: 10.06.2021 14:19
Кількість переглядів: 179

НА ХЕРСОНЩИНІ РОЗПОЧАВСЯ МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ

Сьогодні зранку міський голова Олександр Бабич вирушив до с. Стрілкове, що на Арабатській стрілці у Генічеському районі, аби взяти участь у дводенному міжнародному форумі «Southern Development Strategy» («Південна стратегія розвитку»).

Мета заходу – розбудова та соціально-економічний розвиток тимчасового прикордоння з АР Крим та реінтеграція трудових ресурсів і бізнесу. У форумі беруть участь 168 територіальних громад, понад 400 гостей та волонтерів, більше 30 спікерів. Для його проведення залучено 5 міністерств.

Основним контентом форуму є інвестиційні проєкти, які і стануть основою для розвитку Півдня та прикордоння. Групи проєктів об’єднано у регіональні секції. На два дні заплановано кілька пленарних сесій: «Випереджальна стратегія розвитку Півдня України від Маріуполя до Ізмаїла» і «Економічна безпека та міжнародна співпраця у Причорномор’ї та Приазов’ї».

Серед спікерів форуму – Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, міністр аграрної політики та продовольства Роман Лещенко, голова «Укравтодору» Олександр Кубраков.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора