A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

Привітання з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2021 12:15
Кількість переглядів: 87

Шановні жителі Малокопанівського старостинського округу!

 Дорогі односельці!

Прийміть щирі вітання з нагоди визначного державного свята – Дня Конституції України!

У червні 1996 року депутати Верховної Ради ухвалили Конституцію України. Це сталося на п'ятий рік після проголошення незалежності.

Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність, стало важливим кроком у забезпеченні прав людини та громадянина, сприяло подальшому підвищенню міжнародного авторитету України на світовій арені.

Основний Закон нашої держави закріпив ідеали справедливості та рівності, став дієвою основою розвитку незалежної демократичної держави.

 

 

Дорогі друзі !

Нехай Ваші серця завжди повняться гордістю та любов’ю до нашої країни. Хай доля буде щасливою, а зміни на краще стануть реаліями сьогодення. Нехай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, а принципи демократії, рівності, верховенства права, повністю втілюються в наше повсякденне життя.

Від щирого серця бажаю Вам міцного здоров’я, бадьорості духа, миру та благополуччя, впевненості і оптимізму. Нехай це свято додасть Вам наснаги в роботі та житті на благо України!

Нехай злагода та затишок панують у ваших родинах. Мудрості нам усім та миру на рідній землі!

 

 

З повагою, староста   Олена ІВАНЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора