A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

УВАГА! Громадські слухання 15 листопада 2021 року!

Дата: 13.10.2021 15:53
Кількість переглядів: 65

15 листопада 2021 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ з приводу обговорення проєктів містобудівної документації.

 

Шановні жителі Голопристанської міської територіальної громади!

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєктах містобудівної документації детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність таких громадян: Ковальова С.В., Ковальової О.В., Мазур М.О., Марухненка В.В., Плотник Т.В., Коваленка А.В., Зорі О.А.

 

Місце ознайомлення з проєктом містобудівної документації – офіційний вебсайт Голопристанської міської ради

Строки ознайомлення з проєктом ДПТ - з 13 жовтня 2021 року до 13 листопада 2021 року включно.

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради інформує, що 15 листопада 2021 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться громадські слухання з приводу обговорення проєктів містобудівної документації:

  1. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальову Сергію Володимировичу орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Черкаська, б/н, с. Велика Кардашинка, Херсонської області».
  2. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Зорі Олексію Андрійовичу орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Озерна, 26-б, с. Кохани, Херсонської області».
  3. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки гр. Коваленку Анатолію Вікторовичу орієнтовною площею 0,2033 га (кадастровий номер 6522385300:01:001:1518), що перебуває у нього в оренді, та знаходиться за адресою: Херсонська область, село Стара Збур’ївка, для зміни цільового призначення земельної ділянки».
  4. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Ковальовій Олені Володимирівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Черкаська, б/н, с. Велика Кардашинка, Херсонської області».
  5. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Мазур Марині Олександрівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Українська, б/н, с. Малі Копані, Херсонської області».
  6. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Марухненку Владиславу Вячеславовичу орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Георгіївська, 29-б, с. Мала Кардашинка, Херсонської області».
  7. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Плотник Тетяні Вікторівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд , із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Люлька, б/н, с. Таврійське, Херсонської області».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора