A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

Міський голова Олександр БАБИЧ звітував перед громадою

Дата: 29.11.2021 11:42
Кількість переглядів: 57

Міський голова Олександр Бабич звітував перед громадою

 

https://holaprystan.dosvit.org.ua/storage/news/article/9c77622516dcb7cc5ce1852db74556a6

26 листопада міський голова Олександр Бабич звітував перед громадою за рік роботи на посаді очільника громади. Через карантинні обмеження звітування відбулося у режимі прямої трансляції в мережі Facebook – на офіційних сторінках міського голови і міської ради. Присутніми були і старости округів громади.

Спочатку Олександр Володимирович поділився досягненнями. Так, у сфері благоустрою було проведено:

  • облаштування платних автостоянок (950,6 тис. грн);
  • капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Чорноморська (4469,1 тис. грн);
  • капітальний ремонт частини тротуарів по вул. 1 Травня (1494,1 тис. грн);
  • виготовлення проєкту «Капітальний ремонт частини існуючого дорожнього покриття вул. Зоряна у м. Гола Пристань» (47,7 тис. грн, вартість – 2496,6 тис. грн);
  • виготовлення проєкту капітального ремонту дорожнього покриття проїжджої частини по вул. Ларіонова у м. Гола Пристань (50 тис. грн);
  • придбання фекального насосу для КП «Гопри-Водоканал» на КНС №2 (388,7 тис. грн);
  • виготовлення проєктів «Схема санітарного очищення території населених пунктів Голопристанської міської ради (коригування)» (198,9 тис. грн);
  • виготовлення проєктів «Схема оптимізації роботи централізованого водопостачання населених пунктів Голопристанської міської ради (коригування)» (132,2 тис. грн).

У галузі освіти теж багато досягнень:

  • придбано шкільний автобус (1900 тис. грн);
  • капітальний ремонт покрівлі дитсадка №1 «Олімпієць» (240,4 тис. грн) та дитячого садка №2 «Посмішка» (173,4 тис. грн);
  • придбано електричну плиту для дитячого садка №3 «Берегиня» (27,0 тис. грн);
  • ремонт системи опалення в харчоблоці дитсадка №3 «Берегиня» (14,6 тис. грн);
  • капітальний ремонт санвузлів гімназії (799,7 тис. грн);
  • прибудова перехідної галереї та благоустрій території Голопристанської ЗОШ №4 (4094,7 тис. грн);
  • встановлення огорожі у Голопристанській ЗОШ №1 (282,1 тис. грн);
  • виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію стадіону «Дніпровець» (150 тис. грн) та Палацу спорту (42,1 тис. грн);
  • придбання обладнання для Нової української школи на чотири заклади освіти (515,8 тис. грн);
  • придбання обладнання для інклюзивної освіти на чотири заклади (411,6 тис. грн).

У сфері соціального захисту населення – придбано житло дитині-сироті Ноздрачову Ю.Ю. на суму 396 тис. грн.

Для галузей культури та позашкільної освіти виділено кошти на погашення заборгованості по заробітній платі працівникам районного Будинку культури та позашкільних закладів районного бюджету у сумі 1471,4 тис. грн.

По Гладківському старостинському округу проведено поточний ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць Миру, Шкільної в с. Гладківка та вулиць Лісна, 1 Травня, Миру, Покришева, Інтернаціональна, Вишнева та Виноградна в с. Таврійське на загальну суму 507,9 тис. грн. Надано трансферт комунальному підприємству «Явір» на оплату за електроенергію вуличного освітлення сіл Гладківка, Таврійське, а також на виплату заробітної плати електрику – разом 129,5 тис. грн. Придбано вапно, фарби для благоустрою території на суму 1,3 тис. грн. Перераховано кошти за упорядкування архівних справ за минулі роки – 5 тис. грн. Виплачено заробітну плату звільненим працівникам сільської ради – 332,7 тис. грн. Здійснено капітальний ремонт огорожі Таврійської ЗОШ (615,9 тис. грн), Гладківської ЗОШ (437,1 тис. грн). Встановлено пожежну сигналізацію у Таврійській ЗОШ (657,3 тис. грн), Гладківській ЗОШ (1201,7 тис. грн). Придбано обладнання для Нової української школи – 188,9 тис. грн, для інклюзивної освіти – 61 тис. грн.

По Малокопанівському старостинському округу проведено поточний ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць Гагаріна, Підстепної та Нової у с. Малі Копані на суму 122 тис. грн. Придбано вапно і фарби для благоустрою території (2,1 тис. грн). Перераховано 3,2 тис. грн боргу за упорядкування минулорічних архівних справ, 3 тис. грн боргу за придбані в минулому році сільською радою канцтовари. Виплачено заробітну плату звільненим працівникам сільської ради – 126,2 тис. грн. Придбано пральну машину для дитсадка «Вербиченька» (10 тис. грн), обладнання для Нової української школи (80,6 тис. грн), для інклюзивної освіти (138,5 тис. грн). Погашено заборгованість із заробітної плати працівникам дитсадка «Вербиченька» за 2020 рік (178,4 тис. грн) та Будинку культури (5,1 тис. грн).

По Новозбур’ївському старостинському округу виготовлено проєкт «Капітальний ремонт частини існуючого дорожнього покриття вул. Лікарняна у с. Нова Збур’ївка» (44,5 тис. грн, вартість робіт склала 4150,8 тис. грн – їх проведення включено до проєкту бюджету громади на 2022 рік). Проведено поточний ямковий ремонт дорожнього покриття вулиць Лікарняна, Пшенична, Робоча, Кузнечна, Зоряна та площі Гагаріна в с. Нова Збур’ївка (361,4 тис. грн). Встановлено охоронну сигналізацію в адмінбудівлі старостату (11 тис. грн). Придбано вапно та фарби для благоустрою території (1,4 тис. грн). Виплачено заробітну плату звільненим працівникам сільської ради (399,7 тис. грн). Придбано обладнання для їдальні ОЗО «Новозбур’ївська школа №1» (735,3 тис. грн). Виділено кошти на виготовлення проєкту утеплення дитячого садка «Малятко» (48,6 тис. грн). Придбано обладнання для Нової української школи (292,3 тис. грн) та інклюзивної освіти (52,8 тис. грн). Сплачено виготовлення схеми населеного пункту с. Нова Збур’ївка відповідно до судового рішення (266,9 тис. грн). Погашено заборгованість за спожиту електроенергію Будинком культури за минулі роки (304,5 тис. грн).

По Великокардашинському старостинському округу – встановлено охоронну сигналізацію в адмінбудівлі старостату (17,1 тис. грн). Придбано та встановлено вікна в будівлі ФАПу с. Кардашинка (16,5 тис. грн). Придбано вапно та фарби для благоустрою території (1,2 тис. грн). Виготовлено технічну документацію на об’єкти нерухомого комунального майна (ФАПу с. Мала Кардашинка, адмінбудівлі старостату с. Велика Кардашинка та філії у с. Кардашинка, будівлі гуртожитку у с. Велика Кардашинка) – 13,5 тис. грн. Перераховано кошти за упорядкування архівних справ минулих років – 3,3 тис. грн. Виплачено заробітну плату звільненим працівникам сільської ради (167 тис. грн). Придбано обладнання для НУШ (179 тис. грн) та інклюзивної освіти (121,9 тис. грн). Здійснено ремонт стелі шкільної спортивної зали (30 тис. грн). Виділено кошти для виготовлення проєктів капітального ремонту харчоблоку дитсадка «Віночок» (32 тис. грн) та на утеплення будівлі закладу (48,7 тис. грн). Виготовлено проєкт капітального ремонту покрівлі Будинку культури с. Велика Кардашинка – 48,1 тис. грн. Вартість капремонту становить 1054,9 тис. грн (видатки включено до проєкту бюджету громади на 2022 рік).

По Старозбур’ївському старостинському округу здійснено капітальний ремонт фасаду та покрівлі будівлі Старозбур’ївської ЗОШ (3597,9 тис. грн). Придбано обладнання для НУШ (84,6 тис. грн), для інклюзивної освіти (33,2 тис. грн). Виготовлено технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок в с. Стара Збур’ївка (24 тис. грн). Здійснено поточний ремонт даху ДНЗ «Чаєчка» (24,9 тис. грн). Придбано вапно та фарби для благоустрою прилеглої до адмінбудівлі старостату території (1,5 тис. грн).

Разом із тим, на наступний рік існує потреба в коштах на здійснення заходів із будівництва та капітального ремонту об’єктів соціальної інфраструктури громади. Так, на капітальний ремонт покрівлі Малокардашинської ЗОШ потрібно 3883,7 тис. грн; на будівництво комплексу спортмайданчиків у Голій Пристані по пров. Портовий – 8410,9 тис. грн; на капремонт частини існуючого дорожнього покриття вул. Зоряна (від вул. Кобзарська до вул. Московська) у Голій Пристані – 2496,6 тис. грн; на капітальний ремонт частини існуючого дорожнього покриття вул. Лікарняна у с. Нова Збур’ївка – 4150,8 тис. грн; на капітальний ремонт санвузлів у будівлі Голопристанської ЗОШ №1 – 1967,6 тис. грн; на капітальний ремонт покрівлі філії №6 «Центр дозвілля і культури КУ «Голопристанський міський Палац культури «Сузір’я» у с. Велика Кардашинка – 1054,8 тис. грн.

Також у плани по будівництву на 2022 рік входять і такі об’єкти, що потребують виготовлення проєктної документації, а саме: реконструкція частини міського скверу, стадіону «Дніпровець», реконструкція та капремонт будівель Голопристанської районної лікарні, термомодернізація будівель дитячих садків у селах Таврійське, Нова Збур’ївка, Велика Кардашинка; капремонт частини існуючого дорожнього покриття по вул. Ларіонова у Голій Пристані; закупівля спортивного знаряддя, дитячих майданчиків для кожного села; капітальний ремонт даху Палацу спорту; придбання автомобіля для поліцейських, що працюють в опорному пункті на набережній міста; завершення благоустрою міської школи №4; реконструкція теплотраси від котельні до Голопристанської ЗОШ №4; придбання трактора для комунального господарства; реконструкція каналізаційних мереж по вул. Калініна у Голій Пристані та ще багато іншого.

Усього ж за звітний період проведено 14 пленарних засідань міської ради, прийнято 594 рішення. Також відбулося 21 засідання виконкому міськради, із них 10 – позачергових, прийнято 230 рішень. Проведено 30 засідань адміністративної комісії при міськвиконкомі, розглянуто 96 адмінматеріалів.

Відеозапис трансляції можна переглянути за посиланням:

https://www.facebook.com/groups/golapristan/permalink/4640958716020876/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора