A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

Херсонщина перейде до " жовтого" рівня епідбезпеки.

Дата: 08.12.2021 13:22
Кількість переглядів: 78

Херсонщина перейде до “жовтого” рівня епідбезпеки 

 

Відповідне рішення прийнято 06 грудня 2021 року на позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ та НС, яку провів Міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов. Загалом до “жовтої” зони перейшли 8 областей України та місто Київ. 

 

За його словами, нові карантинні обмеження почнуть діяти з 00:00 годин 7 грудня. Детальніше про обмеження “жовтої” зони - на картинці: 

https://khoda.gov.ua/image/catalog/images/0612%20%D0%B6%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B8%D0%B9.png

Головний державний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів, що це рішення пов’язано зі стабілізацією епідеміологічної ситуації. Зокрема, зменшилась кількість нових випадків захворювання на COVID-19 та завантаженість ліжкомісць в лікарнях.

Заступник голови облдержадміністрації Микола Якименко наголосив, що на Херсонщині буде посилено роботу COVID-патрулів, які контролюватимуть дотримання карантинних обмежень. Вони штрафуватимуть порушників, які відвідують громадські місця без захисної маски або не дотримуються соціальної дистанції. 

 

Наголошуємо, що єдиним дієвим методом захистити себе від коронавірусу залишається вакцинація. Щеплення може врятувати життя та полегшити перебіг COVID-19! Адреси найближчих центрів вакцинації - за посиланням.

 

Автор: Антон Костюк, Прес-служба ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора