A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

Привітання з Днем Соборності України

Дата: 21.01.2022 15:32
Кількість переглядів: 87

Шановні жителі Малокопанівського старостинського округу!

Щиро вітаю вас з державним святом – Днем Соборності України!

    22 січня було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Цей історичний факт показав безсилля  будь-яких спроб роз’єднати український народ, протиставити українців один одному.

    Ніхто не зможе сьогодні заперечити, що ми хочемо жити саме в соборній державі! Ідея соборності України була і є однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують однакові прагнення.

      Нині перед нашою державою постали нові виклики. На Сході України відстоюють територіальну цілісність, свободу і незалежність нашої Батьківщини українські патріоти, часто ціною власного життя. Ми всі віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, її незалежність навіки залишатимуться непорушними.

       Нехай це свято додає нам сил у розбудові нашої держави, щоб в ній завжди панували громадський мир і людська взаємоповага, висока духовність і культура.

       Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, злагоди і миру, глибокої віри, сил і натхнення для нових звершень заради гідного майбутнього рідного краю та України! Миру вам і Божої Благодаті!

      З повагою, староста Олена ІВАНЧЕНКО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора