A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

СБУ проведе контрдиверсійні навчання на Херсонщині

Дата: 16.02.2022 08:47
Кількість переглядів: 53

СБУ проведе контрдиверсійні навчання на Херсонщині

https://holaprystan.dosvit.org.ua/storage/news/article/5df1f21593bddefb7d5c86aaaa22e8d5

З 15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Херсонській області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання на території Херсонської області, які проходитимуть до початку березня.

Метою навчань є вдосконалення міжвідомчої взаємодії силових структур та органів влади, посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури, а також виявлення та затримання умовних диверсійних груп. СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу.

Навчання пройдуть в умовах максимально наближених до реальних, із використанням спеціальної техніки та озброєння. Тому на окремих територіях можливе тимчасове обмеження пересування людей та транспорту, перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів.

Тренування проходитимуть у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.

Принагідно СБУ закликає громадян бути пильними.

У разі потрапляння у поле зору осіб, які проявляють підвищений інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, військових об’єктів, будівель органів влади і управління, використовуючи при цьому засоби відео-, фотофіксації, безпілотні літальні апарати, просимо невідкладно повідомляти на гарячу лінію Управління СБУ в Херсонській області області за телефоном (097) 131-24-71.

СБУ просить громадян зберігати спокій, з розумінням поставитися до певних незручностей та дотримуватися правил особистої безпеки.

https://www.facebook.com/ssu.kherson


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора