A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Малокопанівський старостинський округ Голопристанської міської ради
Херсонська область, Скадовський район

Привітання та нагородження від Голопристанського міського голови Олександра БАБИЧА з нагоди святкування Дня села.

14 жовтня село Малі Копані святкувало свій 235 – ий День народження з дня заснування населеного пункту. Голопристанський міський голова Олександр БАБИЧ привітав усіх жителів з цим особливим святом, а також відзначив Почесними грамотами двірника Малокопанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Голопристанської міської ради, двірника та прибиральницю службових приміщень Комунальної установи « Дошкільний навчальний заклад( ясла – садок) « Вербиченька» Голопристанської міської ради, вокальне тріо « Гармонія», дитячий вокальний гурт « Смайл» Малокопанівського Центру культури і дозвілля ( Філія № 3), сімейні пари, що прожили у шлюбі 50 років та 90 – річну ювілярку.

10:19 20.10.2021

УВАГА! Виконавчий комітет Голопристанської міської ради інформує, що 15 листопада 2021 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться громадські слухання з приводу обговорення проєктів містобудівної документації.

15 листопада 2021 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ з приводу обговорення проєктів містобудівної документації.

15:56 13.10.2021

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про те, як не втратити автомобіль за борги у виконавчому провадженні.

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про те, як не втратити автомобіль за борги у виконавчому провадженні.

13:35 12.10.2021

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатно вторинної правової допомоги інформує про те, як зареєструвати право власності на земельний пай.

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує про те, як зареєструвати право власності на земельний пай.

13:27 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора